ГоловнаПолітика

Саакашвілі зустрінеться з польським мером, причетним до антиукраїнського маршу

Екс-голова Одеської ОДА заявив про "декілька легальних моментів, як я можу легально повернутися додому в Україну".

Саакашвілі зустрінеться з польським мером, причетним до антиукраїнського маршу
Саакашвили

Позбавлений українського громадянства екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі сьогодні зустрінеться з мером Перемишля Робертом Хомою, під патронатом якого в грудня 2016 пройшов марш з антиукраїнськими гаслами.

Відповідна заява була зроблена на прес-конференції у Варшаві в п'ятницю, 9 вересня, повідомляє "Обозреватель".

"Завтра (9 вересня - ред.) у самому Перемишлі у мене буде зустріч з мером (Робертом Хомою - ред.), у нас буде така напівофіційна зустріч. А післязавтра (10 вересня - ред.) всіх вас запрошую на кордон і там будемо продовжувати нашу дискусію", - сказав Саакашвілі.

Він також розповів, як має намір потрапити в Україну.

"Разом з вами, разом з депутатами, згідно з українським законом, з паспортом та іншими документами, які я можу зробити, там є кілька легальних моментів, як я можу легально повернутися додому в Україну, я буду їх використовувати. Я не буду їх усі розкривати, але я думаю влада про них і так знає, якщо вони будуть трохи хвилюватися, я думаю це піде їм на користь, треба їх тримати в формі", - заявив колишній губернатор Одеської ОДА.

Нагадаємо, 10 грудня 2016 року в Перемишлі учасники "Маршу орлят перемишльських і львівських" кричали "смерть українцям". Патроном заходу був мер Перемишля Роберт Хома.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram