ГоловнаПолітика

У львівський офіс Димінського прийшли по зразки його ДНК (оновлено)

Бізнесмен так і не повернувся в Україну.

У львівський офіс Димінського прийшли по зразки його ДНК (оновлено)
Петр Дыминский
Фото: zik.ua

У головному офісі львівського бізнесмена Петра Димінського тривають слідчі дії, пише ТСН.

Обшук проводять київські поліцейські.

Оновлення. Близький до поліції депутат Верховної Ради Антон Геращенко повідомив, що слідчі шукали зразки ДНК Димінського.

"Сьогодні слідчі Національної поліції проводять обшуки за місцями проживання та роботи Петра Димінського. Мета обшуків - пошук зразків ДНК, що належать Петру Димінському, і порівняння їх з тими, що були виявлені в автомобілі "Mersedes", водій якого став винуватцем смертельної ДТП, в якій загинула 31-річна Наталія Тріла", - написав він у фейсбуці.

Оновлення.  Правоохоронці проводять обшук в офісі інформаційного агентства і телеканалу ZIK на вул. Вороного, повідомляє Zaxid.net з посиланням на PR-відділ компанії.

"Робота телестудії і інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка..." - заявив гендиректор медіа-холдингу Ігор Туркевич.

У повідомленні ZIK також зазначено, що Димінський був у цьому приміщенні тільки один раз - вісім років тому під час урочистого відкриття прес-центру.

Фото: IA ZIK

Сьогодні пройшли обшуки в офісі Димінського і сервісному центрі Mercedes, де обслуговувався його автомобіль, а також на старій базі футбольного клубу "Карпати".

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Провину за ДТП узяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ, його заарештували. Але незабаром слідство встановило, що Борщ не був за кермом у момент аварії. Проте з СІЗО його не відпустили в зв'язку з дачею неправдивих свідчень.

Димінського викликали на допит, на якому планували взяти зразок його ДНК. Однак незабаром Димінський вилетів приватним літаком зі Львова до Женеви і на допит уже тричі не з'являвся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram