ГоловнаПолітика

Охоронця Димінського випустили з СІЗО

Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Охоронця Димінського випустили з СІЗО
Фото: lva.court.gov.ua

Апеляційний суд Львівської області 5 вересня пом'якшив запобіжний захід охоронцеві бізнесмена Петра Димінського, який намагався взяти на себе провину за смертельну ДТП, в якій загинула жінка.

Як повідомляє Zaxid.net, суд постановив відпустити Андрія Борща під цілодобовий домашній арешт.

Також Апеляційний суд Львівської області зобов'язав підозрюваного бути присутнім на всіх засіданнях суду, не спілкуватися зі свідками ДТП, здати свій закордонний паспорт. Адвокати Борща пропонували відпустити його на поруки його ж фірми "Ірбіс". Але суд задовольнив позов частково і перевів на домашній арешт.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Провину за ДТП узяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ, його заарештували. Але незабаром слідство встановило, що Борщ не був за кермом у момент аварії. Проте з СІЗО його не відпустили в зв'язку з дачею неправдивих показань.

Димінського викликали на допит, на якому планували взяти зразок його ДНК. Однак незабаром Димінський вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви і на допит вже тричі не з'являвся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram