ГоловнаПолітика

Нардеп Добродомов заявив про спробу обшуку у своїй приймальні (оновлено)

Генпрокурор пояснив, що слідчі дії проходять у справі Курченка.

Нардеп Добродомов заявив про спробу обшуку у своїй приймальні (оновлено)
Дмитрий Добродомов
Фото: rbc.ua

Працівники СБУ і прокуратури намагаються зайти в депутатську приймальню Дмитра Добродомова в провулку Козловського, 4 біля Бессарабського ринку в Києві, повідомив сам нардеп у фейсбуці.

"Зараз у приміщення моєї депутатської приймальні в Києві намагаються увірватися працівники СБУ і прокуратури. Без пояснень... Особисто я перебуваю зараз у Львові - на своєму окрузі. Юрію Луценко, можете пояснити, в чому річ?!" - зазначив Добродомов.

Оновлення. Генпрокурор у коментарях написав, що адреса фігурує в рішенні суду у справі бізнесмена-утікача Сергія Курченка. Добродомов у відповідь обурився, що його приймальня не пов'язана з Курченком.

"Для початку приймальню треба зареєструвати на сайті ВР. Тільки тоді вона стає офіційною і недоторканою. А це приміщення перебуває у власності співучасника схем Курченка з-поміж керівництва ГПУ часів Пшонки", - відреагував на це Луценко.

Нагадаємо, Добродомов - позафракційний депутат, обраний в окрузі у Львові. Входив у фракцію "Блок Петра Порошенка", але пізніше вийшов із неї і створив власну партію "Народний контроль".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram