ГоловнаПолітика

В Україну прибув начальник генштабу Збройних сил Польщі

У Львівській області Суравський ознайомиться з діяльністю Нацакадемії Сухопутних військ.

В Україну прибула група офіцерів і генералів Збройних сил Польщі на чолі з начальником Генерального штабу ЗС Польщі генерал-лейтенантом Лешеком Суравським. Про це начальник Національної академії Сухопутних військ ЗСУ Павло Ткачук повідомив у фейсбуці.

"Сьогодні радо зустрів начальника Генерального штабу Збройних сил Республіки Польща генерал-лейтенанта Лешека Суравського, який очолив групу польських генералів і офіцерів", - написав він.

Перебуваючи у Львівській області, Суравський ознайомиться зі специфікою діяльності Національної академії Сухопутних військ, Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

"Вірю, що це буде ефективним і результативним продовженням військово-політичного діалогу між нашими країнами", - додав Ткачук.

Нагадаємо, 24 серпня Президент Петро Порошенко провів зустріч з міністром оборони Польщі Антоні Мацеревичем, який брав участь у параді до Дня Незалежності України. Протягом зустрічі досягнуто домовленості, що підрозділи ЗСУ вперше в історії візьмуть участь у військових навчаннях країн Вишеградської четвірки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram