ГоловнаПолітика

Жебрівський звернувся до СБУ й НАБУ після звинувачень Савченко в контрабанді сигарет

Голова Донецької ВЦА має намір подати позов про захист честі й гідності.

Жебрівський звернувся до СБУ й НАБУ після звинувачень Савченко в контрабанді сигарет
Фото: donoda.gov.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації  Павло Жебрівський  звернувся до Служби безпеки України і Національного антикорупційного бюро для перевірки фактів після того, як народний депутат Надія Савченко звинуватила його в контрабанді сигарет.

Про це він заявив у ефірі телеканалу "112 Україна".

"Мною підписано звернення до СБУ та НАБУ, щоб перевірили заяви цієї "мадам" про вчинення мною злочину. Звернення сьогодні надіслали. Юристи підготували, після обіду я підписав і надіслали офіційною поштою. Після відповідей я обов'язково звернуся до суду про захист честі й гідності", - зазначив він.

Жебрівський запевнив, що його декларація відповідає його стилю і способу життя, а за кожну копійку він готовий відзвітувати.

"Я до контрабанди сигарет не те що не причетний, а й не знаю про систему контрабанди сигарет. Мені про це ніхто не доповідав", - наголосив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомлялося, напередодні депутат Верховної Ради Надія Савченко звинуватила голову Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського і голову Закарпатської обладміністрації Геннадія Москаля в контрабанді сигарет із зони АТО в Європу.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram