ГоловнаПолітика

Міністр енергетики США відвідає Україну 29 серпня

Делегація зустрінеться з президентом Порошенком й іншими офіційними особами.

Міністр енергетики США відвідає Україну 29 серпня
Рик Перри
Фото: EPA/UPG

У вівторок, 29 серпня, міністр енергетики США Рік Перрі відвідає Україну.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики США.

"29 серпня міністр енергетики Рік Перрі очолить делегацію США до Києва. Делегація зустрінеться з президентом України Петром Порошенком, а також з іншими українськими офіційними особами, щоб обговорити, як обидві країни можуть продовжувати нарощувати свою економіку завдяки сильному енергетичному партнерству", - йдеться в повідомленні .

Перрі будуть супроводжувати конгресмен Кевін Крамер (член Палати представників Конгресу від Республіканської партії), а також президент і головний виконавчий директор компанії Overseas Private Investment Corporation Рей Вошберн.

Нагадаємо, 20 червня під час візиту до Вашингтона Порошенко провів окремі переговори з міністром енергетики США. Президент висловив вдячність американській стороні за значну практичну допомогу в зміцненні енергетичної безпеки України і наголосив на зацікавленості в ширшому залученні сучасних американських технологій і передового досвіду у сфері енергетики.

Раніше повідомляли, що візит Перрі в Україну може позитивно вплинути на приватизацію обленерго, яка також готується цього місяця. Крім того, в червні Україна досягла попередніх домовленостей про закупівлю 2 млн тонн американського вугілля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram