ГоловнаПолітика

Паливний портал OilNews змінив назву після заяви про спробу рейдерського захоплення

Журналісти заявили, що на сайт тисне група "Приват".

Паливний портал OilNews змінив назву після заяви про спробу рейдерського захоплення
Фото: oilnews.com.ua

Паливний портал OilNews змінив назву на enkorr (енергетичний кореспондент) під тиском групи "Приват", яка, позиваючись у суді, намагається роздобути доменне ім'я oilnews.com.ua і торгову марку сайту.

"У відповідь на наші розслідування схем виведення коштів з наполовину державної компанії «Укрнафта» її юристи в судовому порядку намагаються отримати доменне ім'я oilnews.com.ua і торгову марку сайту. І хоча крапку в цьому процесі ще не поставлено, ми не хочемо ризикувати і продовжувати працювати на цьому ресурсі. Тому дякуємо всім, хто підтримав нас під час цього конфлікту з юристами «Привату», яким ми... теж хочемо подякувати", - йдеться в заяві видання.

Видання планує тепер писати не тільки про нафту, нафтопродукти і зріджений газ, а й про ринок природного газу, а в перспективі - про ринки вугілля та електроенергетики.

Нагадаємо, в червні 2017 року OilNews уперше звинуватив віце-президента ПАТ "Укрнафта" В'ячеслава Карташова в рейдерському захопленні видання. На думку журналістів, він почав кампанію "рейдерського захоплення" сайту.

OilNews - один з найпопулярніших українських сайтів, які висвітлюють події на ринку нафтопродуктів. Видання пов'язане з консалтинговою групою А-95.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram