ГоловнаПолітика

"Укрзалізниця" запустила другий поїзд Київ - Перемишль

Його маршрут прокладено через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль.

"Укрзалізниця" запустила другий поїзд Київ - Перемишль
Фото: facebook.com/olexander.krasnoshtan

У четвер, 24 серпня, почав курсувати другий поїзд Київ - Перемишль через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль.

"Відтепер жителі цих міст отримали зручну можливість подорожувати в Європейський Союз", - написав у своєму фейсбуці заступник начальника департаменту пасажирських перевезень дальнього сполучення "Укрзалізниці" Олександр Красноштан.

Друга пара поїздів "Інтерсіті +" № 715/716 Київ - Львів - Перемишль відправляється зі столиці о 6:52 і прибуває до Перемишля о 15:05. У зворотний бік він відправляється зі станції Перемишль о 13:07 і прибуватиме на ст. Київ-Пасажирський о 23:10.

Вартість проїзду в поїзді №715\/716 до Перемишля становить: з Києва - 676 грн у першому класі, 478 грн у другому; з Вінниці - 526 грн у першому класі, 370 грн у другому; з Хмельницького - 451 грн у першому класі, 322 грн у другому; з Тернополя - 370 грн у першому класі і 265 грн у другому класі.

Нагадаємо, в грудні минулого року "Укрзалізниця" вирішила продовжити Інтерсіті "Київ-Львів" до польського Перемишля. 23 грудня перший швидкісний поїзд "Інтерсіті +" Київ - Львів - Перемишль здійснив перший рейс. Поїзд курсує щодня і, за даними залізничників, він швидко стає все популярнішим серед пасажирів. У січні Кабмін спростив проходження митниці для пасажирів цього поїзда.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram