ГоловнаПолітика

У Раді організували екскурсії з нагоди Дня Прапора і Дня Незалежності

Відвідувачів пустять на балкон парламенту, в кулуари і в прес-пойнт.

У Раді організували екскурсії з нагоди Дня Прапора і Дня Незалежності
Фото: Макс Требухов

23 і 24 серпня з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності в будівлі парламенту організовано екскурсії.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"До Дня Державного Прапора України 23 серпня і Дня Незалежності України 24 серпня у Верховній Раді відбудуться екскурсії, під час яких будуть представлені Прапор Незалежності України, розміщений у почесному порталі, і експозиція до 25-річчя передачі повноважень Державного Центру Української Народної Республіки в екзилі владі України "Шлях Держави. Символи відродження" в рамках створення Музею українського парламентаризму", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у 2016 році більш ніж 600 осіб відвідали оглядові екскурсії до Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України, організовані в Раді.

Учасники екскурсій мали можливість оглянути виставку "Символи нашої Незалежності", присвячену Дню Державного Прапора України та 25-річчю Незалежності України, відвідати експозицію "Головний прапор країни" і сфотографуватися біля картини "Державотворення".

Окрім того, відвідувачі протягом 30-хвилинної екскурсії побували на балконі сесійної зали парламенту, а також відвідали кулуари Ради і прес-пойнт, де проходять брифінги народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram