ГоловнаПолітика

Охоронець Димінського, який взяв на себе провину за ДТП, не був за кермом у момент аварії

Димінський на приватному літаку полетів у Женеву.

Охоронець Димінського, який взяв на себе провину за ДТП, не був за кермом у момент аварії
Фото: ZAXID.NET

Слідство отримало докази того, що охоронець львівського бізнесмена Петра Димінського, який взяв на себе провину за смертельну ДТП, не був за кермом у момент аварії.

ро це повідомив наближений до поліції депутат Верховної Ради Антон Геращенко.

"Слідство законним чином отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля "Mercedes" був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, який взяв вину за смертельну ДТП на себе", - написав Геращенко в фейсбуці.

Він повідомив, що сьогодні, о 14:00, Генеральна прокуратура визначила підслідність розслідування справи про можливу причетність Петра Димінського до загибелі Наталії Тріли за Головним слідчим управлінням Нацполіції.

"Через годину Петро Димінський, який на сьогоднішній день поки що має статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви", - додав Геращенко.

Нагадаємо, в п'ятницю на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, його заарештовано. Водночас родичі загиблої стверджують, що за кермом "Мерседеса" перебував сам Димінський, а вину взяв на себе Борщ.

Напередодні повідомлялося, що винуватця ДТП за участю автомобіля Димінського встановлять за ДНК. Геращенко порадив Димінському надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram