ГоловнаПолітика

Кримчани повинні звертатися по американську візу до Києва, - посольство США в Росії

Крим належить до консульського округу посольства США в Києві.

Кримчани повинні звертатися по американську візу до Києва, - посольство США в Росії
Фото: Сергей Нужненко

Жителі окупованого Росією Криму повинні звертатися по американську візу до Києва. Про це повідомили в прес-службі посольства США в РФ агентству УНІАН.

"Крим належить до консульського округу посольства США в Києві. Усі заявники, які постійно проживають у Криму і звертаються по імміграційні візи і візами К (нареченої/нареченого), повинні звертатися по візи до Києва, незалежно від свого громадянства", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошено, що консульські збори, сплачені в Україні, не можуть бути використані під час звернення по візу в посольство/консульства США в Росії, а консульські збори, сплачені в Росії, не можуть бути використані під час звернення по візу в посольство США в Києві.

Нагадаємо, що Сполучені Штати з 23 серпня припиняють видачу неімміграційних віз по всій Росії. Починаючи з 1 вересня 2017 року, співбесіди для отримання неімміграційної візи США будуть проводити тільки в посольстві США в Москві. Співбесіди для отримання неімміграційної візи в консульствах США в Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та Владивостоці будуть припинені до подальшого повідомлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram