ГоловнаПолітика

Гройсман пригрозив "вправити мізки" тим, хто заважає розвивати бізнес в Україні

"Якщо потрібно буде знести контролюючі чи інші структури, я очолю цей рух", - сказав прем'єр.

Гройсман пригрозив "вправити мізки" тим, хто заважає розвивати бізнес в Україні
Фото: Владислав Мусиенко

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пригрозив "вправити мізки" всім тим, хто заважає розвивати бізнес в Україні. Про це він заявив на засіданні Кабінету Міністрів у п'ятницю, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Під час повернення з Дніпра ми мали довгу спільну бесіду з президентом. Позиція президента однозначна. Усі, хто буде заважати розвиватися бізнесу, є ворогами. Це дуже важливо, коли ми об'єднуємося в цій боротьбі. Я мовчати, з погляду реакції на зловживання з боку чиновників, монополістів, контролюючих структур, не збираюся. Якщо потрібно буде знести контролюючі чи інші структури, я очолю цей рух", - сказав Гройман.

"Я закликаю всіх міністрів, запросіть усі свої структури, вправте їм мізки, усім: енергетикам, земельникам, будівельникам, поліцейським, податківцям, прокурорам, есбеушникам, тому що люди про це відверто говорять на місцях. З цим потрібно поставити крапку, це питання номер один сьогодні", - додав прем'єр.

Нагадаємо, раніше Гройсман вишпетив першого заступника голови Чернігівської ОДА Леоніда Сахневича за неуважність на селекторній нараді з підготовки навчальних закладів до 2017/2018 навчального року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram