ГоловнаПолітика

Житель Новосибірська зізнався в 70 неправдивих повідомленнях про замінування в Україні

Телефонному терористові протегує ФСБ.

Житель Новосибірська зізнався в 70 неправдивих повідомленнях про замінування в Україні
Фото: informnapalm.org

Житель Новосибірська Олександр Аксіненко визнав, що скоїв близько 70 дзвінків із неправдивими повідомленнями про терористичні акти в Україні.

Видання InformNapalm виявило сайт Аксіненка, де він пише, що "мінував" СБУ, Міністерство оборони, Верховну Раду, Генпрокуратуру, Верховний Суд, Міністерство юстиції, Адміністрацію президента.

Хакери з "Українського Кіберальянсу" і "КіберХунти" зламали пошту Аксіненка. В одному з листувань він повідомляє, що влітку 2014 року ФСБ за скаргою СБУ провела в нього обшуки за статтею "підготовка і проведення терористичних актів".

"Загалом ФСБ подивилося на мою діяльність, а тоді сказали, що добре мене розуміють! І попросили ще активніше вести свою роботу!!!!!!!" - пише Аксіненко.

У пошті також виявилися скани російського та ізраїльського паспортів Аксіненка. InformNapalm планує передати інформацію про телефонного терориста дипломатичним представництвам Ізраїлю.

Нагадаємо, телефонні терористи були найбільш активними в перший рік російської агресії. За даними правоохоронців, кожен виїзд вибухотехніків за повідомленням про мінування обходиться державі в 30 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram