ГоловнаПолітика

Кабмін збільшив оклади держслужбовцям, які забезпечують кібербезпеку і кіберзахист

Підвищення посадових окладів передбачено на 20%.

Кабмін збільшив оклади держслужбовцям, які забезпечують кібербезпеку і кіберзахист
Фото: Сергей Нужненко

Кабінет міністрів збільшив оклади державним службовцям, які виконують функції із забезпечення кібербезпеки, кіберзахисту і безпеки інформаційних технологій.

Про це інформує прес-служба уряду.

Згідно з повідомленням, Кабмін ухвалив постанову "Про внесення змін до примітки до схеми посадових окладів на посадах державної служби за групами оплати праці з урахуванням юрисдикції державних органів у 2017 році", яким доповнено примітки до схеми посадових окладів на посадах державної служби новим пунктом, який передбачає підвищення посадових окладів державним службовцям, що виконують функції щодо забезпечення кібербезпеки, кібернетичного захисту та безпеки інформаційних технологій, на 20%.

"Ухвалення зазначеної постанови Кабінету Міністрів України дозволить врегулювати питання щодо визначення посадового окладу першого заступника керівника самостійного структурного підрозділу (група 4) шляхом встановлення його розміру на 3% нижче від посадового окладу керівника відповідного самостійного структурного підрозділу, передбаченого у зазначеній схемі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в липні РНБО доручила Кабміну збільшити зарплати фахівцям з кібербезпеки. РНБО виступила за виділення 250 млн грн на посилення кібербезпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram