ГоловнаПолітика

Білецький хоче балотуватися в президенти

"Якщо я пішов у політику, то потрібно ставити перед собою максимальну мету".

Білецький хоче балотуватися в президенти
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Андрій Білецький хотів би балотуватися в президенти України від правих партій "Свобода", "Правий сектор" і "Національний корпус".

Про це він сказав в інтерв'ю "Цензору".

"Якщо я пішов у політику, то потрібно ставити перед собою максимальну мету. Тому - так. Безумовно, є", - заявив він на запитання журналіста, чи є в нього президентські амбіції.

Він висловив упевненість, що об'єднання націоналістів збережеться до 2019 року і на виборах вони будуть представлені єдиним списком.

"Щодо політичного об'єднання, я абсолютно впевнений, що ми виступимо єдиним фронтом на виборах. Я абсолютно впевнений, що така лінійка має всі шанси на дуже серйозну перемогу на парламентських виборах. Також я вважаю, що націоналісти повинні виставити єдину кандидатуру президента і дисципліновано за це боротися. Я рішенню трьох сил повністю підкорюся і буду максимально сприяти", - заявив він.

Нагадаємо, у 2014 році на виборах президента лідер "Свободи" набрав лише 210 тисяч голосів, а лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош - 128 тисяч.

Наступні вибори повинні відбутися 2019 року. Уже відомо, що на них підуть лідер Радикальної партії Олег Ляшко і народний депутат Надія Савченко. Діючий голова держави Петро Порошенко заявляв, що про його висунення поки що зарано говорити, але соратники президента впевнені, що він буде балотуватися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram