ГоловнаПолітика

Савченко розповіла, як підпрацьовувала в "сексі по телефону"

Вона впоралася завдяки "адекватному ставленню до всього".

Савченко розповіла, як підпрацьовувала в "сексі по телефону"
Фото: EPA/UPG

Депутатка Верховної Ради Надія Савченко розповіла, що колись підпрацьовувала в службі "Секс по телефону".

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Главком".

Савченко зазначила, що таку роботу може витримати не кожен, а їй це вдалося завдяки "адекватному ставленню до всього".

"Ми з подругою шукали роботу, побачили оголошення в газеті: «Дівчина з приємним голосом, з умінням розмовляти на будь-які теми». Я не знала, що це. Приїхала туди, мені дали якийсь бульварний роман, сказали прочитати на мікрофон сексуальну сцену. Я спочатку подумки посміялася з цього. Багато дівчат, які прийшли на відбір, були в шоці, пішли звідти, мало хто міг це прочитати. Я собі сказала: «Ти актриса, ти це прочитаєш». Прочитала", - поділилася нардеп.

Заробляла вона в той час $100.

"Зарплата на той час була шикарною - $100. Треба було проходити офіційне оформлення, працювати можна було з 23 років. Мені на той момент був 21", - додала Савченко, якій зараз 36 років.

Нагадаємо, що Савченко обрали у Верховну Раду за списком партії "Батьківщина". У грудні 2016 року вона покинула "Батьківщину" після того, як з'їздила на переговори до лідерів бойовиків "ДНР" і "ЛНР".

Незабаром після цього вона була анонсована як лідер громадської платформи РУНА (Революція українського народу), але вже в лютому співпраця була припинена через "розбіжності в баченні базових ідеологічних і структурно-організаційних засад".

Раніше Савченко заявляла, що збирається балотуватися в президенти, а її політсила братиме участь у парламентських виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram