ГоловнаПолітика

П'ятьох обвинувачених у справі про події 2 травня 2014 року в Одесі суд залишив під вартою

Арешт продовжений на 30 діб.

П'ятьох обвинувачених у справі про події 2 травня 2014 року в Одесі суд залишив під вартою
Фото: runews.su

Іллічівський міський суд Одеської області продовжив на 30 діб термін утримання під вартою для п'ятьох обвинувачених у справі 2 травня 2014 року. Відповідне рішення суд ухвалив на засіданні в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, 15 травня колегія суддів Малиновського райсуду Одеси, яка розглядала справу про події 2 травня 2014 року в Одесі, задовольнила клопотання одного з адвокатів підсудних про відвід суддів. Після цього справу було направлено до Апеляційного суду Одеської області для визначення місця проведення судових засідань. Київський та Суворовський районний суди Одеси, які раніше не були залучені до розгляду справи, не змогли сформувати колегії і прийняти справу до розгляду. У підсумку було ухвалено рішення передати справу у Чорноморськ (колишній Іллічівськ).

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися масові зіткнення прихильників єдності України і проросійських сепаратистів. В результаті загинули 48 осіб. 124 людини травмовані, серед яких 21 правоохоронець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram