ГоловнаПолітика

У Миколаєві голова райради після сесії побив депутата облради

Постраждалий госпіталізований зі струсом головного мозку.

У Миколаєві голова райради після сесії побив депутата облради
Фото: donbass.ua

Голова Новоодеської районної ради Миколаївської області у четвер побив депутата обласної ради. Інцидент стався після засідання позачергової сесії облради.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, 27 липня близько 17:00 в Центральний відділ поліції ГУНП в Миколаївській області з лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що зі струсом головного мозку госпіталізований до нейрохірургічного відділення 54-річний депутат Миколаївської облради.

За словами чоловіка, тілесні ушкодження він отримав того ж дня о 14:30 в приміщенні Миколаївської обласної ради після засідання позачергової сесії обласної ради від 55-річного голови Новоодеської районної ради.

Інформація внесена до журналу Єдиного реєстру. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження", повідомляють в поліції.

За даними видання "Преступности.НЕТ", мова йде про депутата Миколаївської облради від фракції "УКРОП" Віктора Сторчеуса і голову Новоодеської райради Юрія Іпатенка.

Як повідомлялося, 7 липня на сесії Миколаївської райради депутату зламали руку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram