ГоловнаПолітика

Кривенко вважає неприпустимою поведінку учасників учорашньої акції протесту біля Ради

Навіть за часів Майдану нападів на народних депутатів від ПР і КПУ не було.

Кривенко вважає неприпустимою поведінку учасників учорашньої акції протесту біля Ради
Вадим Кривенко
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Вадим Кривенко вважає неприпустимим учорашню поведінку учасників акції протесту біля будівлі парламенту.

Про це він сказав на круглому столі в Інституті Горшеніна.

"Якщо ми говоримо про недоторканність і зняття недоторканності з депутатів, решта теж повинні зрозуміти, що їм ніхто не виписував мандат недоторканності. Я маю на увазі не тих людей, яким цей мандат надано законом, а тим, хто його самі собі чомусь надав. Я кажу про те, що вчора відбувалося під Верховною Радою. Якими б не були протестні настрої, але якщо ми говоримо, що закон один для всіх, то напад на народного депутата - це кримінальна стаття, у складі групи - це до 8 років позбавлення волі", - сказав він.

Кривенко нагадав, що навіть за часів Майдану нападів на народних депутатів від Партії регіонів, від Комуністичної партії не було. "Максимум що було - сніжка долетіла", - сказав депутат.

"Тому що завтра кожен з народних депутатів, які були вчора ображені або справою... У нас достатньо депутатів, які пройшли АТО, комбатів, за плечима яких стоять їхні побратими, готові прийти наступного разу і захистити їх. І що вийде? Війна в центрі Києві добровольчих батальйонів, бійців АТО з одного й іншого боку? Такого не повинно бути", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram