ГоловнаПолітика

Іванчук підтвердив переговори про об'єднання БПП і НФ

"На моє переконання - це буде об'єднання не тільки двох політичних сил".

Іванчук підтвердив переговори про об'єднання БПП і НФ
Фото: 24tv.ua

Депутат Верховної Ради Андрій Іванчук підтвердив, що між "Народним фронтом", який він представляє, і Блоком Петра Порошенка йдуть переговори про об'єднання.

"Так. Це питання постійно живе, візьміть, наприклад, останні п'ять років. В Україні постійно відбуваються якісь злиття, йдуть об'єднавчі процеси, це нормально ... Не треба чекати якихось сенсацій, йдуть нормальні переговори. Дві фракції коаліції на сьогоднішній день співпрацюють як одна команда", - заявив він в інтерв'ю РБК-Україна.

Іванчук додав, що якщо об'єднання НФ і БПП призведе до створення потужної політичної сили з програмою та ідеологією, яка продовжить реформи в країні, то він "абсолютно не проти".

Депутат також сказав, що в об'єднанні можуть взяти участь не тільки ці дві партії.

"На моє переконання - це буде об'єднання не тільки двох політичних сил, а широке об'єднання ... Коли буде ідеологія, на з'їздах буде представлено якийсь курс. Не так все просто - прописати статут, програму, інші документи. Це дуже серйозна річ, швидко не буде. І дізнатися, що вийде на фініші, на мій погляд, неможливо. Але процес повинен бути абсолютно прозорим", - заявив він.

Нагадаємо, що Іванчук - один з найвпливовіших представників НФ. Він друг Арсенія Яценюка, який є лідером цієї партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram