ГоловнаПолітика

На базі поліції в Маріуполі вибухнув боєприпас, поранено сімох осіб (оновлено)

Вибух стався на території непрацюючого санаторію.

На базі поліції в Маріуполі вибухнув боєприпас, поранено сімох осіб (оновлено)
Архив
Фото: Виталий Мирошниченко

На базі дислокації батальйону доданих сил поліції в Маріуполі в результаті нещасного випадку стався вибух, повідомляє поліція Донецької області.

"За попередніми даними, на місці розташування поліцейських доданих сил у Приморському районі Маріуполя вибухнув боєприпас", - сказано в повідомленні.

На місці працює слідчо-оперативна група.

Оновлення. Як вдалося дізнатися 0629 з власних джерел, вибухнув снаряд від гранатомета.

У результаті вибуху постраждали 7 осіб, всі поліцейські. Травми важкі. 4 людини отримали осколкові поранення кінцівок, 2 - грудної клітки, одному поліцейському осколок потрапив у голову.

"Швидка" госпіталізувала потерпілих у нейрохірургію міськлікарні №5. Зараз медики борються за життя поліцейських.

Відзначається, що снаряд вже вивезли з бази і везуть на утилізацію.

Оновлення 23:35. Заступник голови Нацполіції України - керівник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін підтвердив інформацію про поранення семи поліцейських.

"Зараз семеро поліцейських отримали поранення різного ступеня тяжкості і перебувають у лікарні", - написав Аброськін у фейсбуці.

За його словами, встановлено, що вибух дійсно мав місце на території непрацюючого санаторію, де розташовувався один з батальйонів поліції, який прибув до Маріуполя для здійснення охорони стратегічно важливих об'єктів міста.

"Попередньо можна сказати, що стався несанкціонований вибух гранати гранатомета. На всі питання будуть відповіді після закінчення огляду місця події та висновків експерта", - додав Аброськін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram