ГоловнаПолітика

Першого заступника мера Кривого Рогу оголошено в розшук

Євгену Удоду інкримінують, зокрема, створення злочинної організації, яка розкрадала кошти в особливо великих розмірах.

Першого заступника мера Кривого Рогу оголошено в розшук
Евгений Удод
Фото: 1kr.ua

Заступника мера Кривого Рогу Євгена Удода оголошено в розшук. Інформація про це з'явилася в базі офіційного сайту МВС України.

За інформацією поліції, дані про посадову внесли в розшукову базу МВС після рішення суду, який 16 червня задовольнив клопотання прокуратури про арешт чиновника, передає Радіо Свобода.

За даними МВС, Євгена Удода внесли до переліку осіб, які переховуються від органів влади. Відомо, що чиновник зник 16 травня на території Волинської області. Також вказано статті, які йому інкримінують, - 191, 129, 255 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, погроза вбивством, створення злочинної організації).

За офіційними даними мерії, станом на 19 травня Євген Удод перебував у відпустці. Інформацію про поточну ситуацію в міськраді в четвер Радіо Свобода надати відмовилися.

17 травня Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що першому заступнику міського голови Кривого Рогу Євгену Удоду силовики повідомили про підозру.

На початку червня в Криворізькій міській раді силовики в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактами розтрати бюджетних коштів, зловживання службовим становищем, ухилення від сплати податків і службової недбалості, проводили обшуки з вилученням документів.

Нагадаємо, 2 березня у цій справі співробітники прокуратури провели обшук у мерії Кривого Рогу.

У листопаді минулого року в мерії Кривого Рогу проводила обшуки Фіскальна служба.

Мер Кривого Рогу - Юрій Вілкул, батько одного з лідерів Опозиційного блоку Олександра Вілкула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram