ГоловнаПолітика

БПП закликав Садового піти у відставку

Близько 30 представників фракції вийшли до трибуни парламенту.

БПП закликав Садового піти у відставку
Фото: http://solydarnist.org

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Оксана Юринець закликала мера Львова Андрія Садового достроково скласти свої повноваження через нездатність вирішити питання утилізації сміття.

Про це вона сказала з трибуни парламенту в оточенні близько 30 колег по фракції.

"Андрій Садовий, негайно вирішуйте проблему зі сміттям або добровільно йдіть у відставку. Так! Ідіть у відставку, тому що ви не можете це зробити. А Олегові Березюку, голові фракції «Самопоміч» у парламенті, я хочу порадити припинити свою акцію в Києві та поїхати до Миколаєва, де депутати фракції «Самопоміч» не підтримують прийом львівського сміття в Миколаєві", - наведено слова Юринець на сайті БПП.

Нагадаємо, у Львові вже рік тривають проблеми з вивезенням сміття. Відтоді як через пожежу було закрито міське звалище, Львів із великими труднощами вивозить сміття на інші полігони.

21 квітня 2017 року влада Львова за участю представників Кабміну та Львівської ОДА підписала меморандум із 20 містами області. Сміття зі Львова впродовж двох найближчих років повинні були приймати полігони цих міст.

9 червня Садовий заявив, що Львів обманули і меморандум не виконується. Він також прямо звинуватив в організації сміттєвої блокади центральну владу в особі президента Петра Порошенка і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

19 червня голова фракції "Самопоміч" у парламенті Олег Березюк почав голодування біля стін Адміністрації президента, вимагаючи допомогти Львову вирішити проблему з вивезенням сміття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram