ГоловнаПолітика

Логвинський назвав популізм частиною гібридної агресії РФ

Росія зацікавлена в створенні умов, в яких ЄС не зможе розвиватися.

Логвинський назвав популізм частиною гібридної агресії РФ
Георгий Логвинский
Фото: Макс Требухов

Заступник голови постійної делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи, нардеп Георгій Логвинський вважає, що популізм - це частина гібридної агресії Росії проти Європи.

Таку думку він висловив під час сьомого Національного експертного форуму, організованого Інститутом Горшеніна.

"Усі попередні спікери торкалися дуже важливого питання - популізму. Так ось популізм - це частина гібридної війни, яку використовують із метою знищення європейських цінностей", - заявив Логвинський.

Депутат упевнений, що Європейському Союзу не варто вважати Російську Федерацію своїм партнером.

"Російська Федерація не зацікавлена в розвитку України, в розвитку Європи. Вона, навпаки, зацікавлена в створенні таких умов, в яких європейське суспільство не зможе розвивати власні інтереси. І точно так само з Україною", - заявив Логвинський.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради України Георгій Логвинський узимку 2017 року був обраний одним із віце-президентів Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Віце-президентів у ПАРЄ обирають за квотним принципом. Україна як велика, але не найбільша делегація, входить до другої групи разом із Польщею та Іспанією. Щороку дві країни з цієї групи висувають своїх віце-президентів.

У 2016 році українського віце-президента не було, в 2015 році віце-президентом від України був Володимир Ар'єв, в 2014 році - Іван Попеску.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram