ГоловнаПолітика

"Prozorro.Продажі" визнали одним з кращих антикорупційних стартапів світу

Системою зацікавилися в Індії.

"Prozorro.Продажі" визнали одним з кращих антикорупційних стартапів світу
Фото: 5.ua

Проект Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Transparency International Україна "ProZorro.Продажі" переміг на демо-дні фіналу конкурсу антикорупційних стартапів CitiT4IChallenge в Хайдерабаді (Індія).

Про це повідомляється на сайті МЕРТ.

"Ми перемогли в одному з шести демо-днів фіналу конкурсу від Citibank, обійшовши сильні проекти з Індії та Кенії. У фіналі з 103 учасників вийшло 6 переможців. Кожен з яких отримає підтримку Citibank у впровадженні проекту по всьому світу. Завтра я зустрічаюся з міністром індійського штату Телінгани з населенням 30 млн чоловік, він дуже зацікавився нашою системою. Також проект "ProZorro.Продажі" досить активно обговорюють на предмет введення і інші учасники", - наводяться слова керівника проекту "ProZorro.Продажі" Олексія Соболєва.

З більш ніж 70 країн світу і 1000 заявок учасників до фіналу було відібрано 103 проекти. Найбільша кількість проектних рішень було запропоновано від США (24), Індії (18), Великобританії (14). Від України був один проект.

"ProZorro.Продажі"- електронна система продажу майна збанкрутілих банків, окремих сегментів ринку державного майна (ліс, вживане майно, непрофільні активи). З використанням системи також повинні проводити малу приватизацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram