ГоловнаПолітика

"Вам розповідають, що газовий контракт поганий, але відкрийте свої платіжки за 2009 рік", - Тимошенко

Лідер "Батьківщини" прокоментувала заяву Президента.

"Вам розповідають, що газовий контракт поганий, але відкрийте свої платіжки за 2009 рік", - Тимошенко
Фото: EPA/UPG

Влада "вибрала мене і партію «Батьківщина» своїм головним ворогом, тому що сьогодні в країні найбільша підтримка в мене і в нашої команди", заявила Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах парламенту щодо заяви Президента України з приводу газового контракту 2009 року.

"Вам розповідають, що цей газовий контракт поганий, але відкрийте свої платіжки за 2009 рік – це вартість газу після підписання контракту 2009 року щодо постачання газу. Подивіться вартість газу за цими платіжками.  І ви побачите, що при «поганих» контрактах Тимошенко ви платили в 10 разів менше за газ, ніж при сьогоднішніх «добрих» контрактах Порошенка, Гройсмана і Яценюка. Це порівняння дає реальне розуміння, хто працював на країну, на людей, на розвиток, а хто працює на мегакорупцію", – пояснила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" нагадала, що Янукович її кинув у в’язницю, тому що вважав, що вона - головний опонент, і тому, "що він не виграв президентські вибори, він їх програв і сфальшував".

"Мене кинули до в’язниці, тому що, підписуючи контракти 2009 року, я забрала 11 млрд корумпованих кубомертів газу в Януковича, а потім Азаров це повернув корумпованим структурам", – додала Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram