ГоловнаПолітика

НФ: у феесбешних пропагандистів - криза з провокаціями

У партії відреагували на черговий "фейк".

НФ: у феесбешних пропагандистів - криза з провокаціями

У партії "Народний фронт" відреагували на "черговий фейк російської пропаганди". Про це йдеться в поширеній заяві політсили. "Сьогодні, 24 травня, російська пропаганда аж двічі відзначилася інформаційними качками, які вирізняються особливою абсурдністю. За 12-бальною системою оцінювання рівень тупого примітиву «страшного» путінського ФСБ сьогодні можна оцінити на 12+", - йдеться в заяві.

Так, повідомляють, що про одне з провокаційних повідомлень прес-служба "Народного фронту" вже повідомляла.

"Зокрема, про розісланий в українські редакції видань текст, в якому «біле стало чорним» - фракцію НФ, яка була ініціатором і натхненником ухвалення закону про 75% української мови на телебаченні, спробували звинуватити в блокуванні цієї норми. Незважаючи на очевидну брехню і перекручені прізвища депутатів, деякі видання, як-от "Комсомольська правда в Україні", послужливо вилили цей продукт російського безпросвітного креативу на голову читачам", - ідеться в заяві.

"Друга інформаційна качка за сьогодні була розрахована на російського глядача. Телеканал «Росія 24», який, хоч і заборонений в Україні, але в поданні не потребує, оскільки всім відома його ненависть до України та українців, згодував путінській публіці сюжет про лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка. Зокрема, про дуже дорогу віллу на Майорці з фотографіями й описом розкоші. Фотографії для фейкового сюжету було взято - увага! - з одного із зарубіжних сайтів про продаж нерухомості. Дешеве інформаційне ГМО для росіян, звиклих слухати про «розіпнутих хлопчиків» і «двох рабів", - відзначають у політсилі.

Водночас у "Народному фронті" попереджають, що "запущена кисільовським агітпропом брехня з Росії традиційно експортується в Україну руками «п'ятої колони»".

"Саме тому «Народний фронт» закликає українців бути пильними. Тільки недавно Арсеній Яценюк виграв суд щодо вілл у Маямі. Тепер знову вілли, але вже на Майорці. Абсолютна криза з провокаціями у феесбешних пропагандистів. Не кажучи про фейки з приводу участі Арсенія Яценюка в чеченській війні і іншу відверту «лабуду» роспропаганди", - сказано в заяві.

У "Народному фронті" відзначили, що потоки брехні з Росії, а також рішення суду Єсентуків свідчать про те, що Путін не може пробачити екс-прем'єру успішної роботи щодо захисту країни, відмову від російської газової голки і контактів із впливовими лідерами світу для підтримки України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram