ГоловнаПолітика

“Донєцк нєпрікаянний”: ексклюзивні тури для російських туристів

Байк-тур “Паром Побєди”, солярій “Гіві”, гастро-тур “Врємя для наслаждєній” і ще багато-багато цікавинок, за допомогою яких оператори окупованих територій Донбасу зможуть гідно розвинути перспективний напрямок московитського туризму.

Сквер на площі Леніна, Донецьк
Фото: novosti.dn.ua
Сквер на площі Леніна, Донецьк

Як учора довідалися українські ЗМІ, росіянам пропонують нову туристичну послугу — екскурсії до окупованих Московією районів Донецької області. Така собі туристична компанія “Дон Авіа”, що базується в Донецьку та здебільшого продає місцевому населенню тури в Абхазію, Крим та Росію, організовує тур “Донєцк нєпокорьонний” із виїздом з російського Ростова. В залежності від тривалості та комфортності поїздки кількаденний тур коштує від 14 до 19 тисяч рублів та включає в себе “автобусну екскурсію по Донецьку”, поїздку на Савур-могилу, відвідування стрілкового клубу та обід у закладі з милою серцю будь-якого російського туриста назвою “Славянская дєрєвня”. Як можна побачити на сайті туроператора, цей тур започатковано ще 30 вересня минулого року. Заманюють росіян на віджаті території ось таким милим текстом: “Предлагаем Вам уникальный тур по Донецку, городу мужественных людей, городу роз, городу войны. Как удивительно в 21 веке переплелись война и мир, роскошь, элегантность и разрушения от бомбежек! Приглашаем Вас увидеть этот величественный и непокоренный город собственными глазами”.

Чесно кажучи, маємо дуже великі сумніви, що пропозицією “удівітєльного пєрєплєтєнія роскоши і бомбьожек” донецькому туристичному магнату вдасться затягти з Ростова в свою туристичну оазу кого-небудь, крім Януковича — та й тому візит на могилу і в дєрєвню навряд сподобається. Тому спеціально в межах програми боротьби з мовою ненависті та пошуку порозуміння України з блудними донецькими синами ми розробили цілу лінійку ексклюзивних турів, які можуть спричинити справжній туристичний бум в ОРДО.

Донєцк нєпрікаянний”

Пропонуємо вам унікальні тури по Донецьку, місту кобзонів і бурятів! Як неймовірно в 21 столітті переплелися 18-те і 13-те століття! Стрьомний туризм для стрьомних людей!

Спеціально для вас ми розробили лінійку турів на найвишуканіший смак!

Якщо ви втомилися від нудних екскурсій по мертвих руїнах, а з усіх видів відпочинку найбільше любите посидіти на справжній травичці біля справжнього вогнища, то вам найкраще підійде наш шашлик-тур “Народний футбол”, присвячений націоналізації керівництвом молодої республіки активів українських підприємств. Погана погода? Не біда! Адже на стадіоні “Донбас-Арена”, на полі якого розташована наша величезна барбекю-зона, від негоди завжди можна сховатися під дах! А якщо ви вже насиділися і нашашликувалися, на вас чекають веселі танкові прогулянки по парковій зоні стадіону. УВАГА: М'ясо для шашлика необхідно брати з собою або замовляти в ексклюзивного кейтерингового партнера нашого туру ООО “Донгосмясдогхантпром”.

Фото: EPA/UPG

Справжнім патріотам русского міра прийдеться до смаку тур “Бєссмєртний полк”, присвячений життю й героїчній боротьбі закатованих борців з фашизмом Міхаіла Толстих та Арсенія Павлова. Екскурсанти зможуть особисто відвідати “Під'їзд-музей Мотороли”, в якому підірвали ліфт Павлова, та “Офіс-музей Гіві”, в якому з вогнемета спалили Толстих. У під'їзді на відвідувачів чекає огляд автентичного опудала дружини Мотороли, ополчєнки Єлєнки Колєнкіной, а для любителів гарячих відчуттів цілодобово працює солярій “Гіві”.

Любите вітер в обличчя, мух у роті й шкіряні штанці? Тоді вам — в екстремальний байк-тур “Паром Побєди”! Тур починається з урочистої церемонії прийняття клієнтів у байкерський клуб “Ночниє борови”. В ході обряду ініціації в м.Донецьку сам легендарний Хірург особисто відріже майбутньому байкеру те, що заважає байкерам любити Путіна та вступати в клуб “Ночниє борови”. Після обряду колона новонавернених байкерів вирушить у пробіг до Севастополя “Паром Побєди” (вам не потрібен навіть закордонний паспорт — весь маршрут проходить по території Росії та окупованих нею регіонів!). Ексклюзивна акція до виїздів 9 травня та 22 червня: кожному, хто замовить тур, — косметичка в подарунок!

Якщо ж мандри безкраїм русскім міром вас уже чомусь не задовольняють, то можемо порекомендувати вам секретний шоп-тур “Козьї тропи” — мандрівку таємничими доріжками через лінію розмежування, якими діставалася з фашистського тилу до штабу легендарного воїна Захарченка героїчна партизанка Надєжда Савченко. Потрапивши в загниваючу Україну, екскурсанти матимуть дві години для закупівлі в найближчому розбомбленому сільпі пармезану, хамону та інших заборонених у Росії санкційних товарів. За окрему платню можливе оформлення біометричного паспорту громадянина України.

Якщо ж вам закортіло гостріших відчуттів, то поспішайте замовити квитки на сафарі-тур “Дорога жизні” — комфортабельні білі “КамАЗи” відправляються з Ростова в Донецьк лише раз на місяць! На вас чекає захоплива подорож у кузові автомобіля гумконвою, триразове харчування сухою гречкою та відвідування екстрім-тиру “Передок” по прибутті. Ексклюзивні умови страхування: в разі кардинальної зміни програми екскурсії фірма дарує клієнтові бонус-тур “Дорога смерті” — з Донецька в Ростов у надсучасному рефрижераторі.

Фото: newsonline24.com.ua

Ви — справжній гурме, і екскурсії з атракціонами вас не цікавлять? У нас є дещо й для вас — історичний гастро-тур “Врємя для наслаждєній”! У цій поїздці по ресторанах мережі “Le Gitime” ви можете скуштувати всі страви, на яких зростав і жирів великий друг російського народу Віктор Федорович. На вас чекають мариновані пеньки “Савік”, кінські ковбаски “Лавровъ і Собчакъ”, куросани з птицею “Страус Парк”, цукерки “Путін на параді”, приголомшлива прикарпатська яєшня “Нокаут”, золота булка “Йолка”, тюремна баланда “Молода команда” і цілих три види пресованої макухи: макуха “Спокуха”, макуха “Мокруха” й макуха “Спи, братуха”. Усі рецепти дбайливо відтворено за мемуарами особистої кухарки Віктора Федоровича!

Ну а для тих, хто вже наївся і втомився, в нас є унікальний автобусний тур “Дєпрєссівноє кольцо Донбасса”. Це екскурсія по мальовничих перлинах донецької провінції — з вікна автобуса ви за одну поїздку зможете побачити Горлівку, Єнакієве, Шахтарськ і Амвросієвку. І все це — піж підбадьорливі коментарі гіда та улюблене нев'януче кіно — в подорожі телевізори автобуса невпинно транслюватимуть “Іронію судьби, ілі с Льохкім паром”, “Кавказскую плєнніцу” та інші шедеври золотого фонду радянського кінематографу. УВАГА: З метою безпеки та комфорту пасажирів вихід із автобуса, а також зупинку автобуса довше ніж на одну хвилину суворо заборонено.

Якщо ж ви звикли відпочивати на широку ногу й у поїздках насамперед вимагаєте комфорту, тоді лише для вас призначений наш люкс-тур “Люкс” — елітний відпочинок серед тінистих дерев Донецького ботанічного саду в фешенебельному шестизірковому готельному комплексі “Хата Ріната”. Джакузі, золото, дівчата, фотки з Пятовим. Обов'язкове правило туру: не чіпати нічого руками — бо Сірьожі Курченку за це голову відріжуть!

Фото: tabloid.ua

Якщо ж вам не по кишені не лише люксовий відпочинок, якщо вам тупо в лом віддати купу грошей на поїздку по стрьомному краю, то ми передбачили для вас унікальний економ-тур “На Подвал”. Ви не платите жодного рубля за проїзд до Донецька і трансфер до апартаментів, у яких надовго зупинялися найкращі люди неприкаяного Донбасу! Кількість днів відпочинку та вартість проживання — за домовленістю з організаторами (вашою особистою чи, в разі вашої недієздатності, ваших родичів або близьких).

Юрко КосминаЮрко Космина, політичний оглядач LB.ua
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram