ГоловнаПолітика

Експерти УЄФА відпрацьовують заходи на убезпечення команд і глядачів на завтрашній грі "Аякса" з "Манчестером", - Лубківський

Після теракту на стадіоні в Манчестері відбулися безпекові наради у Ніоні та Стокгольмі

Експерти УЄФА відпрацьовують заходи на убезпечення команд і глядачів на завтрашній грі "Аякса" з "Манчестером", - Лубківський
Фото: Макс Требухов

Страшний теракт у Манчестері уже зумовив підвищення і без того безпрецедентно високого рівня безпеки на матчі фіналу Ліги Європи, що відбудеться вже завтра у Стокгольмі між "Аяксом" і "Манчестер Юнайтед", - наголосив екс-директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні, координатор руху "Справедливість" Маркіян Лубківський.

За його словами, після нічного теракту, вже відбулися безпекові наради і в штаб-квартирі УЄФА в Ніоні і в тимчасовому офісі організації у Стокгольмі: "Зараз експерти УЄФА відпрацьовують широкомасштабні та ефективні заходи на упередження і убезпечення глядачів та команд, (як на стадіоні, так і в місцях найбільшого скупчення вболівальників) спільно з шведськими правоохоронцями".

За словами Лубківського особливу увагу, з погляду безпеки, буде приділено і фінальному матчу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і туринським "Ювентусом", що пройде 3 червня ц.р. у Кардіффі.

"Щоб усе було мирно і безпечно!"- підкреслив М. Лубківський

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram