ГоловнаПолітика

Луценко повернув на доопрацювання подання на Лозового і Дейдея

Подання на Бобова передано в Раду.

Луценко повернув на доопрацювання подання на Лозового і Дейдея
Фото: EPA/UPG

Генеральний прокурор Юрій Луценко напередодні свого виступу у Верховній Раді завернув подання про зняття недоторканності з Андрія Лозового і Євгена Дейдея.

Третє подання на Геннадія Бобова передано в парламент, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів у частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити у Верховну Раду подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова. Ще два подання на нардепів А. Лозового і Є. Дейдея генпрокурор Юрій Луценко повернув у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру на доопрацювання", - повідомила Сарган.

Дейдей - депутат коаліції, входить у фракцію "Народного фронту". Лозовий - депутат від Радикальної партії. Бобов представляє депутатську групу "Відродження".

Нагадаємо, раніше під час спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП і НАБУ були підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим. 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим. 2 КК Україна) і Андрія Лозового (ст. 212, 368 прим. 2 КК України).

Стаття 212 - це ухилення від сплати податків, стаття 366-1 - декларування недостовірної інформації, стаття 368-2 - незаконне збагачення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram