ГоловнаКультура

Порошенко скупився на "Книжковому Арсеналі"

Порошенко скупився на "Книжковому Арсеналі"
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко разом із дружиною в неділю відвідав "Книжковий Арсенал".

Як повідомляє прес-служба голови держави, він купив велику кількість книг, у тому числі "Казимир Малевич. Київський період 1928-1930 рр.", "Каталог Чисте мистецтво", Decommunization Ukrainian Soviet Mosaics, дитячі книги від "А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га", комікс "Воля. The will", книги з історії України, велику кількість книг художньої літератури тощо.

На "Книжковому Арсеналі" президент з дружиною ознайомилися майже з усіма виставковими експозиціями, оглянули виставку "Енеїда Базилевича", присвячену історії створення ілюстрацій і макета книги до поеми Івана Котляревського, інші виставки. Вони також поспілкувалися з відвідувачами фестивалю.

VII Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" проходить у столиці з 17 по 21 травня в Мистецькому Арсеналі. Фестиваль об'єднує літературу та мистецтво. Тут представлені новинки понад 150 видавництв, секція ілюстраторів, а також різноманітні та численні авторські, тематичні програми і спецпроекти, сформовані кураторської командою спеціально запрошених незалежних молодих критиків і відомих письменників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram