ГоловнаПолітика

"Лівий берег із Сонею Кошкіною": гість - Вадим Троян

Час виходу програми - 20:00.

"Лівий берег із Сонею Кошкіною": гість - Вадим Троян

На посаді заступника міністра внутрішніх справ (перейшов на цю посаду в лютому 2017 року) Вадим Троян відповідає за координацію роботи Національної поліції, Прикордонної служби та взаємодію з Інтерполом.

Його перше велике інтерв'ю - в далекому 2014-му - опублікував LB.ua, в момент, коли Троян очолював київську тоді ще міліцію. Незабаром після цього стартувала реформа поліції, Троян був заступником голови Нацполіції і навіть в. о. керівника, але претендувати на посаду без "в.о." відмовився - не вистачало 20 місяців досвіду.

Сьогодні в ефірі програми "Лівий берег із Сонею Кошкіною" Вадим Троян розповість про реформу кримінальної поліції, яка повинна прийти на зміну ліквідованому УБОЗ; про те, як поліція працює над зниженням зростання злочинності; як має бути доповнений штат - нестача співробітників сьогодні близько 20%; а також про зрушення в справі Павла Шеремета. Після закінчення програми - традиційна рубрика "Постскриптум із Сонею Кошкіною".

Звертаємо вашу увагу: відсьогодні і до кінця поточного сезону "Лівий берег із Сонею Кошкіною" виходитиме о 20:00. Традиційно - в прямому ефірі.

Додамо також, що наступний випуск програми відбудеться вже завтра, також о 20:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram