ГоловнаПолітика

Мінфін поскаржився на підозрілий фургон біля свого будинку

Міністерство могли прослуховувати.

Мінфін поскаржився на підозрілий фургон біля свого будинку
Фото: facebook.com/minfin.gov.ua

Міністерство фінансів викликало поліцію через підозрілий фургон, який регулярно з'являється біля будівлі відомства.

"Багато хто цікавиться роботою Мінфіну. Незважаючи на те, що ми працюємо прозоро і публікуємо всю інформацію, пов'язану з нашою діяльністю, хтось вважає, що цього недостатньо... Деякий час тому біля запасного входу в будівлі Міністерства фінансів на Подолі співробітники міністерства виявили підозрілий фургон, який регулярно з'являвся біля будівлі. Правоохоронні органи були повідомлені про це. Після перевірки було з'ясовано, що фургон є клоном і номерні знаки на ньому фальшиві", - повідомляють у фейсбуці Мінфіну.

Після чергової появи цього фургона біля будівлі співробітники Мінфіну викликали слідчо-оперативну групу. Зараз вона працює на місці.

Нагадаємо, 23 квітня в центрі Києва біля Золотих воріт пройшла спецоперація Служби безпеки України. Білий фургон Volkswagen стояв на пішохідному переході мінімум годину. Потім ззаду під'їхав інший бус, з якого вискочили співробітники СБУ. Вони розбили вікна молотками і затримали тих, хто перебував усередині. Автомобіль був обладнаний для стеження. Офіційної інформації про цей інцидент не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram