ГоловнаПолітика

За день поліція затримала чотирнадцятьох осіб в Одесі (оновлено)

Стосовно порушників складуть адміністративні протоколи.

За день поліція затримала чотирнадцятьох осіб в Одесі (оновлено)
Фото: od.npu.gov.ua

До теперішнього часу в відділення поліції Одеси доставлено чотирьох осіб для складання адміністративних протоколів.

Про це повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції.

Відзначають, що на Куликовому полі зараз перебувають понад тисячу правоохоронців, представники ДСНС, СБУ, Нацгвардії, а також керівництво області та перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Оновлення. Увечері 2 травня Яровий разом з головою Одеської обладміністрації Максимом Степановим дав брифінг за результатами роботи правоохоронців. 

Фото: mvs.gov.ua

"Протягом сьогоднішнього дня правоохоронцями в Одесі були затримані 14 осіб. Щодо чотирьох із них складені адмінпротоколи. У одного із затриманих виявили холодну зброю, ще у двох - наркотичні речовини, за цими фактами вирішується питання про початок кримінальних проваджень", - зазначив перший заступник міністра.

За його словами, день пройшов спокійно, всі служби працювали злагоджено й організовано.

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Степанов подякував працівникам правоохоронних органів за забезпечення порядку і додав, що посилений режим несення служби в Одесі триватиме до 17 травня.  

 

Нагадаємо, раніше поліція повідомила про затримання біля Будинку профспілок 57-річного жителя Чорноморська, який не підкорявся вимогам правоохоронців. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram