ГоловнаПолітика

Насірова прооперували в Центрі ендокринної хірургії

На час операції електронний браслет, котрий відстежує пересування колишнього фіскала, з ноги не знімали.

Насірова прооперували в Центрі ендокринної хірургії
Фото: скрин ТСН

Відстороненого на час слідства голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова в п'ятницю прооперували в Києві, повідомляє ТСН.

"28 квітня відстороненому голові ДФС Роману Насірову зробили операцію, яку днями відкладали через судове засідання. Хірургічне втручання зробили в українському науково-практичному центрі ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України", - йдеться в повідомленні.

Хірургічне втручання тривало три години, після чого Насірова перевезли з операційної в реанімацію.

Завідувач хірургічним відділенням Центру ендокринної хірургії Володимир Паламарчук запевнив, що пацієнт відчуває себе нормально.

За словами директора УНПЦ ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України професора Олександра Ларіна, хворобу діагностували три тижні тому, так що операція була термінова, але планова. Який саме орган піддався хірургічному втручанню, Ларін не повідомив.

Лікарі додали, що Насіров буде перебувати в палаті інтенсивної терапії, а далі переміститься в звичайну. На час операції електронний браслет, котрий відстежує пересування колишнього фіскала, з ноги не знімали.

Нагадаємо, напередодні суд продовжив запобіжний захід для Насірова на два місяці - до 26 червня. Він повинен і далі носити електронний браслет і не виїжджати за межі міста.

Захист Насірова вважає принизливим носіння електронного браслета.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram