ГоловнаПолітика

Представник Держдепу приїде в Україну обговорити програми військової допомоги

Візит відбудеться наступного тижня.

Представник Держдепу приїде в Україну обговорити програми військової допомоги
Фото: usnews.com

Заступник помічника держсекретаря США з військово-політичних питань посол Тіна Кайданов наступного тижня відвідає Україну, щоб обговорити програми військової допомоги. Про це пише "Укрінформ" з посиланням на офіційну заяву Держдепу.

У повідомленні йдеться, що Кайданов у період 23-29 квітня здійснить візити до Німеччини, Естонії та України для обговорення низки питань міжнародної безпеки.

"В Естонії і Україні посол Кайданов зустрінеться з чиновниками цивільних відомств і міністерств оборони для обговорення широкого спектру військово-політичних питань, в тому числі регіональних стратегічних пріоритетів, а також допомоги в сферах безпеки, співробітництва між оборонними відомствами і пов'язаними з цим питаннями", - відзначається в поширеному документі.

Розпочне свій візит американський посол з Німеччини. Там він проведе консультації з представниками Європейського командування США в ФРН і зустрінеться з іншими високопоставленими американськими представниками в регіоні.

Нагадаємо, напередодні міністр фінансів Олександр Данилюк завив, що на нинішньому етапі Україна більш зацікавлена у військовій допомозі від США, ніж у фінансовій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram