ГоловнаПолітика

Для Мартиненка попросять 300 млн грн застави

Для Сергія Переломи САП вимагає заставу 100 млн грн

Для Мартиненка попросять 300 млн грн застави
Николай Мартыненко
Фото: facenews.ua

Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд заарештувати екс-нардепа Миколу Мартиненка на два місяці з можливістю виходу під заставу 300 млн гривень.

Про це на брифінгу сказав керівник САП Назар Холодницький.

"Громадянина Мартиненка затримано згідно зі статтею 208 КПК на 72 години. Учора оголошено підозру, сьогодні прокурорами погоджено клопотання про обрання запобіжного заходу. Позиція прокуратури - будемо просити суд про обрання запобіжного заходу утримання під вартою строком 60 днів з альтернативою внесення застави в сумі 300 млн грн. Другому фігуранту вручено підозру, визначається запобіжний захід, будемо також просити утримання під вартою з альтернативою внесення застави в 100 млн грн", - повідомив Холодницький.

Нагадаємо, вчора НАБУ затримало колишнього нардепа Миколу Мартиненка і голову наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Перелому. Їм інкриміновано виведення 17,2 млн доларів з держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". Суд з обрання Мартиненкові і Переломі запобіжних заходів пройде в п'ятницю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram