ГоловнаПолітика

"Батьківщина" зареєструвала проект постанови про визнання роботи Кабміну незадовільною

У лютому партія вимагала відставки прем'єра.

"Батьківщина" зареєструвала проект постанови про визнання роботи Кабміну незадовільною
Фото: Сергей Нужненко

Партія "Батьківщина" зареєструвала проект постанови Верховної Ради №6385 про відхилення звіту Кабінету Міністрів України і визнання діяльності уряду Володимира Гройсмана незадовільною.

Відповідний проект постанови опубліковано 14 квітня на сайті Верховної Ради.

Нагадаємо, сьогодні, 14 квітня, закінчився річний термін імунітету Кабміну Гройсмана. На переконання "Батьківщини", звіт Гройсмана про діяльність його уряду свідчить, що реформи виконуються не в інтересах людей, а виключно правлячих кланів. Більш того, реформ як таких в звіті уряду взагалі немає, заявили в політсилі.

Як неодноразово наголошувала лідер партії Юлія Тимошенко, Кабмін Гройсмана демонструє суспільству "фейкові реформи", які привели до зростання комунальних тарифів, масового закриття шкіл в сільській місцевості і тотального зубожіння українців. В українського народу, на переконання лідера "Батьківщини", є тільки два шляхи виходу з глибокої кризи: "або терпіти цю наругу, або негайно змінити уряд".

Нагадаємо, 10 лютого "Батьківщина" зареєструвала проект постанови №6076 про відставку Володимира Гройсмана з посади прем'єр-міністра. Але через годину цей проект постанови зник з офіційного сайту Верховної Ради. Як заявили в "Батьківщині", це сталося всупереч нормам регламенту ВР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram