ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

На порядку денному - закон про ринок електроенергії і відставка Білоуса.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

Першим на порядку денному стоїть законопроект №6174, який дозволяє посмертне присвоєння звання Героя України іноземцям, нагородженим орденом Героїв Небесної сотні.

Депутати розглянуть проект постанови №6354 про звільнення голови Фонду державного майна Ігоря Білоуса, а законопроект №4493 про ринок електроенергії в повторному другому читанні.

Також Рада планує розглянути законопроекти №0143 про ратифікацію угоди з Ізраїлем про спільне виробництво фільмів і співпрацю в сфері кінематографа, а також №0141 - про ратифікацію конвенції з Мальтою про уникнення подвійного оподаткування.

На порядку денному також проект постанови №6356 про визначення представника Ради до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів у члени Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), а також друге читання законопроекту №5587, який пропонує скасувати вимогу отримання вихідних даних і технічних умов у державній службі з надзвичайних ситуацій під час проведення будівництва.

Крім того, у другому читанні депутати розглянуть законопроект №3726 про законодавче закріплення приватної детективної (розшукової) діяльності, а в першому - №6116 про дозвіл абітурієнтам із тимчасово окупованих територій вступати до вищих навчальних закладів у чотирьох областях тільки за результатами вступних випробувань у межах квоти - 1000 місць державного замовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram