ГоловнаПолітика

У будівлі, де розташовані офіси компаній нардепів Дубневичів, проходять обшуки

Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

У будівлі, де розташовані офіси компаній нардепів Дубневичів, проходять обшуки
Главное управление Львовской железной дороги
Фото: ZAXID.NET

У будівлі управління Львівської залізниці, а також в офісах депутатів Дубневичів проходять обшуки за участю озброєних правоохоронців.

За інформацією ZAXID.NET, йдеться про співробітників київської Служби безпеки, але офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Також повідомляють про обшуки в головному офісі депутатів Дубневичів. Представник Ярослава Дубневича підтвердила факт обшуків, але стверджує, що вони проходять в орендарів.

У чотириповерховому бізнес-центрі на вул. Лазаренка розташовано офіси більшості компаній, що належать або перебувають під контролем братів Дубневичів, зокрема і ТОВ "Корпорація КРТ", яку НАБУ підозрює в масштабних зловживаннях на "Укрзалізниці", а також ТОВ "ФК Енергія-Інвест" і "АПП Львівське".

Начальник управління СБУ Львівської області Віктор Андрейчук відмовився коментувати інформацію про обшуки. Від коментарів відмовилися і у Львівському територіальному управлінні Національного антикорупційного бюро.

Нагадаємо, на Львівщині фірми, підконтрольні нардепам Ярославу і Богдану Дубневичам, виграли тендерів на понад 1 млрд грн. Торік ЛОДА передала Дубневичам ще одну земельну ділянку під будівництво сонячної електростанції.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка розповів в інтерв'ю LB.ua, що "не бачить нічого поганого в тому, що брати Дубневичі лобіюють свої інтереси в області".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram