ГоловнаПолітика

САП не знайшла підтвердження наявності угорського громадянства в Насірова

Прокуратура розраховує завершити справу в двомісячний термін.

САП не знайшла підтвердження наявності угорського громадянства в Насірова
Фото: Макс Требухов

Інформація про наявність у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова угорського громадянства не підтвердилася.

Про це повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький, повідомляє "112 Україна".

"У цей час не підтвердилося, інформації ніякої немає", - сказав Холодницький.

Він також зазначив, що сподівається завершити справу Насірова в установлений термін.

"На сьогодні він не порушує зобов'язань, виписаних у постанові суду. Це треба визнати. Але викликати його щодня для того, щоб викликати, - недоцільно. Слідчі детективи і прокурори працюють таким чином, щоб завершити провадження. Я очікую завершення цього провадження в законно встановлений термін - двомісячний термін", - заявив Холодницький.

Нагадаємо, Антикорупційна прокуратура заявила, що в Насірова є паспорти Великобританії та Угорщини. У НАБУ інформацію про те, що Насіров має громадянство Британії, підтвердили, пославшись на лист Нацагентства боротьби зі злочинністю Великобританії. В СБУ заявили, що не мають документів про подвійне громадянство Насірова.

Сам Насіров, після того як вийшов з СІЗО під заставу, заявив, що сдав усі документи, які дають йому право на виїзд із країни.

Насірову закидають неправомірне розтермінування податкових боргів підприємствам нардепа Олександра Онищенка і заподіяння збитків державі на 2 млрд гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram