ГоловнаПолітика

​У Сарнах, де розміщений штаб боротьби з нелегальним видобутком бурштину, відкрили нове відділення поліції

Раніше поліцейські працювали в аварійній будівлі з туалетами на вулиці. 

​У Сарнах, де розміщений штаб боротьби з нелегальним видобутком бурштину, відкрили нове відділення поліції
Фото: mvs.gov.ua

У  місті Сарни на півночі Рівненської області в четвер був відкритий новий триповерховий будинок поліції.

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ України повідомляє, що це реконструйований адмінбудинок колишньої військової частини.

Раніше поліцейські працювали в аварійній 80-річній будівлі з туалетами на вулиці. "Пам'ятаю перший мій приїзд у Сарни до відділення поліції. Це будинок тридцятих або сорокових років, одноповерховий, де загалом бракує будь-яких санітарних умов, немає навіть туалетних кімнат взагалі", - говорив начальник Національної поліції Сергій Князєв у недавньому інтерв'ю телеканалу ZIK. У цьому ж будинку, починаючи з минулого року, розташовувався оперативний штаб з протидії незаконному видобутку бурштину.

Сьогодні Князєв разом з першим заступником голови МВС Сергієм Яровим приїхали на церемонію з нагоди відкриття відділу поліції.

Глава Нацполіціі також передав 15 службових автомобілів для секторів реагування патрульної поліції підрозділів поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що Сарненський район - один з основних центрів нелегального видобутку бурштину в Україні. У зв'язку з цим у Сарнах навіть запускають патрульну поліцію.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram