ГоловнаПолітика

Сенат Польщі виключає скасування антиросійських санкцій

Польща підтримує санкції проти РФ.

Сенат Польщі виключає скасування антиросійських санкцій
Станислав Карчевский и Андрей Парубий
Фото: rada.gov.ua

Сенат Польщі підтримує санкції проти Російської Федерації і не вважає можливим їх скасування.

Про це заявив маршал Сенату Станіслав Карчевський під час зустрічі зі спікером українського парламенту Андрієм Парубієм, повідомляється на сайті Ради.

Зі свого боку Парубій зазначив, що активний міжпарламентський діалог є свідченням взаємного розуміння важливості українсько-польських відносин та їх перспектив.

"На мою думку, співпраця на рівні двосторонніх парламентських груп, діяльність Парламентської Асамблеї України та Польщі, а також Міжпарламентської Асамблеї "Україна-Польща-Литва" створюють ефективну базу для розвитку міжнародного діалогу і міжпарламентської дипломатії. Наше завдання - примножувати міжпарламентські напрацювання", - зазначив спікер.

Співрозмовники також обговорили формат звернення глав парламентів до парламенту США, а також можливість спільного візиту до Вашингтона з метою зустрічі з лідерами законодавчої і виконавчої влади.

Нагадаємо, в лютому Держдеп США оприлюднив доповідь про ефективність санкцій проти Росії. З доповіді випливає, що російська компанія, що потрапила під санкції, втрачає близько однієї третини доходів і більш ніж половину вартості активів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram