ГоловнаПолітика

"Батьківщина" візьме участь у місцевих виборах 30 квітня

Таке рішення було ухвалено на 14-му з'їзді партії в Києві.

"Батьківщина" візьме участь у місцевих виборах 30 квітня
Фото: ba.org.ua

Партія "Батьківщина" прийняла рішення взяти участь у місцевих виборах, які відбудуться 30 квітня 2017 року.

Рішення було прийнято одноголосно на 14-му з'їзді партії в Києві, повідомляється на сайті політсили.

"Доля України сьогодні в руках десятків тисяч членів партії. Ми повинні завоювати право поставити Україну на ноги!", - заявила лідер партії Юлія Тимошеко, звертаючись до учасників з'їзду.

Вона також заявила, що "Батьківщина" готова об'єднати зусилля з патріотичними силами, а також вітала об'єднання правих сил. За її словами, сьогодні в Україні відбувається "згуртування мафії", а метою головних політиків країни є - "зберегти владу і за всяку ціну примножувати свій шанс споживати ресурси України".

Тимошенко також розповіла про плани влади щодо формування нової парламентської коаліції, яку, за її словами, в кулуарах називають "коаліція Роттердам +".

"Тепер всі зрозуміли, що «плюс» - це вила і Ляшко, без якого така коаліція не склеюється", - додала лідер "Батьківщини".

За її словами, вже існують відповідні проекти угоди про переформатування коаліції.

"Вибори до місцевих громад - це не просто вибори - це захист наших маленьких громад від знищення", - підсумувала Тимошенко.

Нагадаємо, ЦВК призначила перші вибори місцевих голів і депутатів в 40 об'єднаних територіальних громадах на неділю, 30 квітня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram