ГоловнаПолітика

Наливайченко провів з'їзд партії в Рівному

Партія "Суспільно-політичний рух "Справедливість" вирішила йти на вибори.

Наливайченко провів з'їзд партії в Рівному
Фото: пресс-служба партии

Партія "Суспільно-політичний рух "Справедливість" Валентина Наливайченка вирішила йти на вибори як до місцевих органів влади, так і на парламентські, навіть якщо вони будуть позачерговими.

Про це повідомляє прес-служба руху.

На Форум "Справедливості", який пройшов у Рівному, з'їхалися депутати місцевих рад і депутати щойно створених об'єднаних територіальних громад (ЗТВ). Усього - понад 100 учасників.

"Нашій партії всього рік, але ми вже маємо підтримку українців. І це довели результати перших виборів в ОТО. Наша команда пишається тим, що кандидатам вдалося не тільки подолати прохідний бар'єр, але і випередити парламентські партії, а в окремих громадах - узяти більшість представницьких мандатів у місцевих радах. Наприклад, у Млинівському ОТО (Рівненська область) Рух "Справедливість" користується найбільшою довірою серед інших політсил і отримав 58% підтримки виборців. А на Тальнівщині (Черкаська область), де наша команда вступила в боротьбу за півтора місяця до дня голосування, отримала 15,38%", - зазначив заступник лідера партії Руслан Колесников.

"Країна повинна бути перезавантажена. Перезавантажена на принципах закону, справедливості та патріотизму. Наша команда, йдучи у владу, бере на себе відповідальність за ті зміни, які впроваджує, і ми готові звітувати перед тими, хто висловив нам довіру", - заявив Наливайченко.

Нагадаємо, на початку минулого року президент Петро Порошенко пообіцяв не допустити дострокових парламентських виборів. А спікер Верховної Ради Андрій Парубій вважає їх проведення небезпечним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram