ГоловнаПолітика

Губернатор Степанов розповів про свої завдання на 2017 рік

Голова Одеської ОДА визначив 12 пунктів.

Губернатор Степанов розповів про свої завдання на 2017 рік
Максим Степанов
Фото: ZN.ua

Голова Одеської ОДА Максим Степанов розповів про конкретний перелік своїх завдань на 2017 рік, за які він має намір відзвітувати наприкінці поточного року. Про це він повідомив 22 березня на презентації свого Стратегічного плану дій «Розумний регіон» у Одесі.

«Ми створили конкретний перелік завдань на 2017 рік, який складається з 12 пунктів. В моїй команді його вже встигли назвати «дюжина Степанова». Про виконання цих 12 пунктів я окремо звітуватиму за підсумками 2017 року», - підкреслив він.

Зокрема, у планах Степанова на 2017 рік будівництво стратегічно важливих доріг, у т.ч. трас Одеса-Рені, Кодима-Балта, Спаське-Вилкове, початок реконструкції злітної смуги Одеського аеропорту (завершення до кінця 2018 року), модернізація інформаційного порталу Одеської області, створення бренду Одеської області, поліпшення інвестиційного клімату та збільшення обсягів залучення інвестицій, збільшення кількості робочих місць щонайменше на 10%, підвищення доходів місцевих бюджетів, запуск медичної реформи – створення до 10 госпітальних округів в Одеській області, створення 77 груп швидкого реагування поліції, впровадження в області єдиної системи відеоспостереження, запуск проекту безкоштовних онлайн-курсів з підготовки випускників до ЗНО і т.д.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram