ГоловнаПолітика

У кабінеті заступника начальника відділу поліції Шостки виявлено прапор РФ і золоті злитки

Полковника поліції викрито на отриманні 7 тис. гривень хабара.

Прокуратура Сумської області провела обшуки в будинку і робочому кабінеті начальника Шосткінського відділу поліції, в результаті яких виявлено прапор Російської Федерації і золоті злитки.

Про це прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган повідомила в Facebook.

Відзначається, що правоохоронці провели санкціонований обшук в рамках розслідування справи за фактом систематичного вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником начальника зазначеного відділу, який сьогодні, 21 березня 2017 року, викрив на отриманні 7 тис. гривень хабара.

"Під час проведення слідчих дій в будинку керівника виявлено та вилучено вогнепальну зброю, значну кількість патронів, ножі, багнет-ножі та прапор Російської Федерації. У кабінеті правоохоронця, який має спеціальне звання полковник поліції, виявлено та вилучено 21,5 тис. доларів, 150 євро, золоті злитки, ювелірні вироби та колекцію монет", - повідомила Сарган.

Розпочато досудове розслідування з встановлення походження знайдених цінностей. За цим фактом відкрито два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) і ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

Нагадаємо, 17 березня двох поліцейських затримали при отриманні $100 хабара в Чернігівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram