ГоловнаПолітика

"Самопоміч" звинуватила владу в переслідуванні її членів

"Є наказ із Києва - всіх із "Самопомочі" рвати".

"Самопоміч" звинуватила владу в переслідуванні її членів
Фото: LB.ua

Партія "Самопоміч" звинуватила владу в переслідуванні її членів.

Про це з трибуни парламенту заявив голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк. За його словами, жертвами цих переслідувань стали заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж, перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, мер Львова Андрій Садовий.

"Протягом останніх трьох днів склалася неймовірна ситуація в нашій партії. Запоріжжя. Голова обласного осередку, секретар обласної ради - відкрито кримінальну справу, допити, тиск безпринципний і безпричинний. Луцьк. Голова обласного осередку, секретар міськради нелегітимно відсторонена від виконання обов'язків. Ба більше, вчора ввечері суд відновив її повноваження, але вчора ввечері та сама суддя подзвонила і сказала: "Рішення скасовано, не можу жити під таким тиском", - розповів з трибуни Березюк.

"Житомир. Приїхав міський голова з Києва з наради. Викликає секретаря ради, голову обласного осередку "Самопомочі" і говорить: "На тобі листочок паперу, пиши сама заяву, тому що є наказ з Києва - всіх із "Самопомочі" рвати". Львів. Голова обласного осередку, заступник голови обласної ради - моральні переслідування, збір голосів, відсторонення планується. Львів. Лідер партії - Львів узято в облогу, знущання", - заявив він.

Нагадаємо, що напередодні президент Петро Порошенко звинуватив "Самопоміч" у відстроченні четвертого траншу МВФ. На його думку, причиною такого рішення Фонду стала блокада Донбасу, ініційована деякими нардепами від "Самопомочі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram