ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть питання обрання аудитора НАБУ і створення Фонду енергоефективності.

Верховна Рада у вівторок розгляне обрання члена комісії зовнішнього контролю з проведення аудиту діяльності Національного антикорупційного бюро, а також законопроект про створення Фонду енергоефективності.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Почати роботу нардепи планують із законопроекту №5240 про перенесення останнього набору на програми підготовки молодших спеціалістів з 2016-го на 2020 рік.

На порядку денному стоять питання паливно-енергетичного комплексу, зокрема у другому читанні законопроект №4334, що передбачає передачу повноважень щодо затвердження тарифів на теплову енергію, яка вироблена з альтернативних джерел енергії (крім ТЕЦ, ТЕС і когенераційних установок), від Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг до органів місцевого самоврядування.

Також Рада має намір розглянути проект постанови №6111 про звернення до США з проханням укласти з Україною військову угоду.

Рада планує розглянути питання транспорту, зокрема в другому читанні - законопроект №2712, яким надається право ходити під державним прапором суднам, що перебувають у власності фізичних осіб-підприємців, а також юридичних осіб, зареєстрованих на території України.

Питання переформатування Рахункової палати в порядку денному відсутнє.

Нагадаємо, в понеділок президент Петро Порошенко провів зустріч із лідерами фракцій парламенту, на якій обговорювали питання блокади Донбасу, а також траншу від МВФ і тарифів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram